PHONE:         0030 697 705 7642

E-MAIL:          info@run4more.gr

ADDRESS:    Athens – Greece

Image Alt

MOBILE APP TERMS OF USE

Όροι χρήσης Mobile App

Η παρούσα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ RUN4MORE (εφεξής «η εφαρμογή») δημιουργήθηκε και λειτουργεί ως εφαρμογή προώθησης της άθλησης μέσω της επιβράβευσης των αθλουμένων με πόντους εξαργύρωσης σε τρίτα μέρη -συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με εμπορική δραστηριότητα και δραστηριότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, από την ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «RUN4MORE Ι.Κ.Ε.» (εφεξής «RUN4MORE» ή «εταιρεία») και τον διακριτικό τίτλο «RUN4MORE» (Αρ. ΓΕΜΗ 160255903000, ΑΦΜ 801619460 της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας), που εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Δεξαμενής 48, ΤΚ 14452. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπουν τη λειτουργία της εφαρμογής, την εγγραφή και περιήγησή σου σε αυτήν και τη χρήση της. Με την εγγραφή σου στην εφαρμογή, σου ζητείται να δηλώσεις τη συμφωνία σου με τους όρους χρήσης μέσω της επιλογής του συγκεκριμένου πεδίου. Κατά τη συμπλήρωση του πεδίου υπάρχει εμφανής σύνδεσμος που παραπέμπει στους παρόντες όρους χρήσης. Σε ενθαρρύνουμε να διαβάσεις προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης πριν τους αποδεχτείς, καθώς με την επιλογή του συγκεκριμένου πεδίου δηλώνεις ότι τους έχεις διαβάσει, συμφωνείς με αυτούς και τους αποδέχεσαι ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους.

Η RUN4MORE διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης των παρόντων όρων χρήσης οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε έκταση, χωρίς προηγούμενη ή μεταγενέστερη ειδοποίησή σου. Ως χρήστης της εφαρμογής οφείλεις να ελέγχεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης, ακόμη και μετά την αποδοχή τους, και σε περίπτωση που διαφωνείς με οποιαδήποτε από τις τυχόν πραγματοποιηθείσες αλλαγές πρέπει να σταματήσεις τη χρήση της εφαρμογής και να την απεγκαταστήσεις από τη συσκευή την οποία χρησιμοποιείς ή να διαγράψεις τον λογαριασμό σου, καθώς η συνέχιση της χρήσης της τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σου των κάθε φορά αλλαγών.

Για διαφορετικές λειτουργίες της εφαρμογής ενδέχεται να υπάρξουν επιπρόσθετοι ή ειδικότεροι όροι (ενδεικτικά για κληρώσεις δώρων (giveaways), διαγωνισμούς, προγράμματα επιβράβευσης, χορηγίες, συμμετοχή σε έρευνες), οι οποίοι ισχύουν ταυτόχρονα με τους παρόντες όρους χρήσης. Σε περίπτωση αντίθεσης μεταξύ των παρόντων όρων χρήσης και τυχόν επιπρόσθετων ή ειδικότερων όρων, τότε θα υπερισχύουν οι τελευταίοι.

Με την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης δηλώνεις ότι είσαι τουλάχιστον 15 ετών, το οποίο είναι σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ και το ελληνικό δίκαιο το κατώτατο ηλικιακό όριο στο οποίο μπορείς να συναινείς μόνος σου στην επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

 

Πνευματική ιδιοκτησία

Ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσας εφαρμογής (λογισμικό, φωτογραφίες, εικόνες, σήματα, κείμενα κ.λπ.), εκτός από περιπτώσεις όπου υπάρχουν δικαιώματα τρίτων, αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της RUN4MORE, και απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η αντιγραφή, φόρτωση (download), δημοσίευση, αναπαραγωγή, μετάφραση, τροποποίηση, οικονομική και εμπορική εκμετάλλευση χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας. Κατ’ εξαίρεση, η RUN4MORE σας χορηγεί ένα προσωπικό, περιορισμένο, αμεταβίβαστο, μη εμπορικό και μη αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της εφαρμογής και του περιεχομένου της με τους παραπάνω περιορισμούς.

Με το ανέβασμα εικόνας στο προφίλ σου δηλώνεις ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις χρήση της εικόνας αυτής με τον συγκεκριμένο τρόπο. Η RUN4MORE δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τελούμενες παραβάσεις από εσένα. Ακόμη, διατηρούμε το δικαίωμα να κατεβάσουμε εικόνες όταν διαπιστώνουμε παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά και όταν αυτές έχουν προσβλητικό, ρατσιστικό, άσεμνο, βίαιο ή εν γένει παράνομο περιεχόμενο, καθώς και να αναστείλουμε προσωρινά η μόνιμα τη λειτουργία του συγκεκριμένου προφίλ.

Εγγραφή – Δημιουργία λογαριασμού

Για τη χρήση της εφαρμογής απαιτείται εγγραφή (sign-up), μέσω δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού (profile). Για την εγγραφή σου είναι απαραίτητο να καταχωρήσεις το επιθυμητό από εσένα «Όνομα χρήστη» (username) και «κωδικό πρόσβασης» (password) καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου (email). Ο κωδικός πρόσβασης που επιλέγεις πρέπει να είναι γνωστός μόνο σε εσένα και αναλαμβάνεις την ευθύνη να μην τον αποκαλύπτεις σε κανέναν και να λαμβάνεις κάθε δυνατό μέτρο για την προστασία του.

Προαιρετικά, κατά την εγγραφή σου αλλά και αργότερα, σου δίνεται η δυνατότητα να καταχωρήσεις επιπλέον στοιχεία όπως το ύψος, το βάρος, η ημερομηνία γέννησης και το φύλλο σου, καθώς και να ανεβάσεις την εικόνα προφίλ της επιλογής σου. Για την πολιτική που εφαρμόζουμε σχετικά με την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, παρακαλούμε να διαβάσεις την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν δεν επιθυμείς να καταχωρίσεις κάποιο από τα επιπλέον στοιχεία μπορείς να επιλέξεις το πεδίο «skip this step». Η εφαρμογή θα λειτουργεί κανονικά και χωρίς αυτά, ωστόσο δεν θα είμαστε σε θέση να σου προτείνουμε τις προσφορές εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ σου.

Με την εγγραφή σου στην εφαρμογή δηλώνεις ότι τα στοιχεία σου είναι αληθή και ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανήκει πράγματι σε εσένα.

Σε περίπτωση που επιθυμείς τη διαγραφή του λογαριασμού σου μπορείς να το πραγματοποιήσεις απευθείας μέσω της εφαρμογής με τη χρήση του σχετικού πεδίου. Ωστόσο, σε περίπτωση που θελήσεις στο μέλλον να χρησιμοποιήσεις εκ νέου την εφαρμογή δεν θα έχεις τη δυνατότητα να ανακτήσεις τα δεδομένα που είχες στον προηγούμενο απενεργοποιημένο λογαριασμό σου (χιλιόμετρα, πόντοι, εξαργυρώσεις κ.λπ.). Η RUN4MORE διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει τη λειτουργία του λογαριασμού σου ή να τον διαγράψει οριστικά κατά την εύλογη κρίση της σε περίπτωση που παραβιάζεις οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους χρήσης, ιδιαίτερα δε όταν κρίνουμε ότι ο λογαριασμός σου έχει παραβιαστεί ή γίνεται χρήση αυτού από άλλο πρόσωπο.

 

Newsletter

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σου και την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης αποδέχεσαι την ταυτόχρονη εγγραφή σου στο newsletter της RUN4MORE για την αποστολή ενημερωτικού, προωθητικού και άλλου υλικού. Με την εγγραφή σου στην εφαρμογή δηλώνεις την επιθυμία σου να λαμβάνεις ενημερώσεις, μέσω του newsletter, σχετικά με τις κάθε είδους δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με προσφορές ή παροχές της ίδιας ή τρίτων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

 

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Η RUN4MORE θέλει να σε ενθαρρύνει να περπατήσεις, να τρέξεις και να κάνεις ποδήλατο περισσότερο. Με την εγγραφή σου στην εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να καταμετρήσεις τη χιλιομετρική απόσταση που διανύεις καθημερινά με τα πόδια ή το ποδήλατό σου και να ανταμειφθείς για την προσπάθειά σου με τους ανάλογους πόντους οι οποίοι θα εξαργυρώνονται μέσω προσφορών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (φυσικά καταστήματα και e-shops). Οι προσφορές αυτές μπορεί να συνίστανται σε δωρεάν παροχές προϊόντων ή υπηρεσιών, εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές, δώρα μαζί με συγκεκριμένες αγορές, ειδικές προσφορές κ.λπ.

Με την επιλογή του κουμπιού «έναρξη» (start) σου ζητείται να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία GPS ώστε να εντοπιστεί η θέση σου. Η RUN4MORE καταγράφει μόνο τις συντεταγμένες του σημείου εκκίνησης και του σημείου τερματισμού της κάθε διαδρομής και δεν καταγράφει ενδιάμεσα στοιχεία. Για τους σκοπούς και τη νομιμότητα της επεξεργασίας αυτής σε καλούμε να διαβάσεις την Πολιτική Απορρήτου μας. Μόλις ολοκληρωθεί μία διαδρομή μέσω του κουμπιού «τέλος» (finish/stop) ή λόγω αδράνειας, μπορείς είτε να εξαργυρώσεις αμέσως τους πόντους που συγκέντρωσες, ή να τους αφήσεις να αποθηκευτούν για να τους εξαργυρώσεις μαζί με άλλους πόντους στο μέλλον.

Οι πόντοι συγκεντρώνονται αναλογικά με την απόσταση που έχεις διανύσει, ενώ στο μέλλον ο αλγόριθμος μπορεί να εμπλουτίζεται με νέες παραμέτρους όπως  η ταχύτητά σου και η συχνότητα με την οποία αθλείσαι, ως επιπλέον κίνητρο για εντονότερη και συχνότερη άσκηση. Μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τους πόντους σου, τις ενεργές προσφορές, τους πόντους που η κάθε προσφορά απαιτεί για την εξαργύρωσή της, καθώς και το αν το σύνολο των πόντων που έχεις συγκεντρώσει επαρκεί ή υπολείπεται για την κάθε προσφορά. Οι προσφορές μπορεί να είναι αορίστου χρόνου, περιορισμένης διάρκειας ή και περιοδικές (π.χ. κάθε Τετάρτη). Προσφορά περιορισμένης διάρκειας που δεν εξαργυρώνεται στο κατάστημα εντός του υποδεικνυόμενου χρονικού διαστήματος, λήγει και οι πόντοι που χρησιμοποίησες για να την ενεργοποιήσεις χάνονται οριστικά. Η χρονική διάρκεια κάθε προσφοράς υπάρχει σε εμφανές σημείο στην παρουσίασή της. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα μέσω φίλτρων να επιλέξεις τις προσφορές εκείνες που ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Οι εμφανιζόμενες προσφορές εξαρτώνται από την τοποθεσία σου [(εάν επιλέξεις την προβολή «κοντά μου» («near me»)], καθώς και από τα φίλτρα που χρησιμοποιείς. Η σειρά με την οποία εμφανίζονται λαμβάνει υπόψη τις προτιμήσεις σου (προηγούμενες επιλογές εξαργύρωσης) αλλά και τα δεδομένα που οικειοθελώς επιλέξεις να μας παράσχεις. Επίσης, δίνουμε τη δυνατότητα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να αγοράζουν βελτιωμένη προβολή της προσφοράς τους.

Μόλις επιλέξεις την προσφορά στην οποία επιθυμείς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου, οι πόντοι τους οποίους εξαργύρωσες αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων σου και σου υποδεικνύεται ο τρόπος εξαργύρωσης ανάλογα με το αν αυτή γίνεται μέσω φυσικού ή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

  • Φυσικό κατάστημα: Με την επίσκεψή σου σε φυσικό κατάστημα θα πρέπει να ενημερώσεις ότι θα κάνεις χρήση της προσφοράς μέσω της εφαρμογής και θα σου επιδειχθεί από την συνεργαζόμενη επιχείρηση ένα QR code, το οποίο θα πρέπει να σκανάρεις μέσω της εφαρμογής, μέσω του πεδίου της συγκεκριμένης προσφοράς. Έτσι, μέσω του εφαρμοζόμενου ελέγχου δύο σημείων, ενημερώνεται η εφαρμογή μας ότι συντελέστηκε επιτυχώς η εξαργύρωση της προσφοράς.
  • E-shop: Με την επίσκεψή σου σε eshop και αφού επιλέξεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλεις να αγοράσεις θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα καταχωρήσεις τον κωδικό που θα έχεις λάβει με την επιλογή της προσφοράς.

Οι πόντοι που συλλέγεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή προορίζονται για προσωπική σου χρήση και δεν επιτρέπεται η μεταβίβασή τους σε οποιονδήποτε τρίτο.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει τη συνεργασία της με οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σου. Η προβολή συγκεκριμένων επιχειρήσεων δεν αποτελεί δέσμευση από μέρους της εταιρείας ότι αυτές θα συνεργάζονται με την εταιρεία κατά το χρόνο που θα επιθυμείς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου ή ότι θα έχουν εκείνη τη στιγμή ενεργή προσφορά.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η RUN4MORE καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας περιήγησής σου στην εφαρμογή, καθώς και για την ασφάλεια αυτής. Ωστόσο, η RUN4MORE δεν δεσμεύεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ασφάλεια της περιήγησής σου και για το περιεχόμενο των αναρτήσεων. Ο επισκέπτης/χρήστης πρέπει να αξιολογεί, να ελέγχει και να διασταυρώνει ο ίδιος το περιεχόμενο των αναρτήσεων, καθώς και να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια της περιήγησής του στην εφαρμογή (π.χ. με τη χρήση antivirus προγραμμάτων).

Μολονότι δεσμευόμαστε να σου παρουσιάζουμε τις προσφορές όπως ακριβώς μας τις αποστέλλουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλέγουμε τις πιο αξιόπιστες εξ αυτών, η συναλλαγή σου με αυτές πραγματοποιείται με αποκλειστικά δική σου ευθύνη και επιλογή. Η RUN4MORE δεν συμμετέχει στις συναλλαγές αυτές και δεν εγγυάται για την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ούτε για το αν η αναγραφόμενη προσφορά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη ζημία σου από αυτές τις συναλλαγές. Ακόμη, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το αν οι προσφορές από την παρούσα εφαρμογή μπορούν να συνδυαστούν με ήδη υπάρχουσες προσφορές των καταστημάτων ή όχι. Σε ενθαρρύνουμε ωστόσο να επικοινωνείς μαζί μας για τυχόν προβλήματα που συνάντησες με τη συναλλαγή σου στο info@run4more.gr, ώστε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σου στο μέλλον.

Περαιτέρω, η RUN4MORE δεν εγγυάται ούτε υπόσχεται την απρόσκοπτη, χωρίς διακοπές, λειτουργία της εφαρμογής, την οποία μπορεί να διακόψει οποτεδήποτε, προσωρινά ή μόνιμα, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών. Σε περίπτωση παύσης της λειτουργίας της εφαρμογής, οι πόντοι που έχεις συγκεντρώσει χάνονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα ή άλλο τρόπο.

Οι προσφορές που εμφανίζονται στην εφαρμογή αποτελούν δώρα προς εσένα ως κίνητρο και επιβράβευση της επιλογής ενός πιο υγιούς και αθλητικού τρόπου ζωής και δεν αποτελούν υπόσχεση της RUN4MORE για την εκπλήρωση παροχών.

 

Σύνδεσμοι

Μέσω της εφαρμογής ενδέχεται να αναρτώνται σύνδεσμοι προς τις ιστοσελίδες και τα e-shops των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για την καλύτερη θέαση των προσφορών τους και των συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών που μπορείς να επιλέξεις κατά την εξαργύρωση των πόντων σου. Η RUN4MORE δεν εγγυάται για την ασφάλεια και ορθότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων αυτών και η επίσκεψή σου σε αυτές με τη χρήση των σχετικών συνδέσμων γίνεται αποκλειστικά με δική σου πρωτοβουλία και ευθύνη. Σε περίπτωση τυχόν ζημίας από επίσκεψη ή συναλλαγή με τα παραπάνω μέρη η RUN4MORE δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους παρόντες όρους χρήσης σε προτρέπουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας run4more.gr, καθώς και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@run4more.gr.

Τυχόν ακυρότητα μέρους των παρόντων όρων χρήσης δεν επιδρά στην εγκυρότητα του υπολοίπου, το οποίο ισχύει κανονικά. Οι παρόντες όροι χρήσης, κάθε τυχόν έγγραφη τροποποίησή τους, καθώς και κάθε επιπρόσθετος ή ειδικός όρος διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ανακύψει από την παρούσα σύμβαση είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.